Καλοκαιρινές Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 20-21/06/2020

17 Ιουνίου 2020
  • Καλοκαιρινές Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 20-21/06/2020
    • «Συλλέκτες»!…: Το καλοκαίρι έφτασε και η άνοδος της θερμοκρασίας μας προκαλεί να πάμε στη θάλασσα για δροσιστικές βουτιές! Πάρτε καλάθια και φτιάξτε τη δική σας συλλογή με κοχύλια, χρωματιστές πέτρες και ό,τι άλλο σας εντυπωσιάσει!
    • «Παραμύθι και Κατασκευή Κάρτας για την Ημέρα του Πατέρα»: Την Κυριακή, 21 Ιουνίου, γιορτάστε την Ημέρα του Πατέρα στην θάλασσα ή το βουνό, απολαμβάνοντας την ιστορία: «Η Ζωή με τον μπαμπά», του Δημήτρη Τσιλινίκου, εκδόσεις Επόμενος Σταθμός. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, δημιουργήστε με χαρτόνι και χρώματα μια κάρτα με ευχές για τον μπαμπά!
    • «Παραμυθοκαμώματα: Αφηγήσεις παραμυθιών στο ελατοδάσος της Πάρνηθας»: “Καλοκαιράκι και για μια ακόμη χρονιά, έφτασε η χαρούμενη στιγμή της αφήγησης παραμυθιών. Κοπιάστε στην όμορφη Πάρνηθα για να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, με αυτές που έχουν τα δέντρα να μας πουν, ακούγοντας το θρόισμα των φύλλων και τη μελωδία του ακορντεόν μέσα στο δάσος. Παραμύθια που μας ξεσηκώνουν και μας ταξιδεύουν στον κόσμο όπου όλα είναι δυνατά. Ιστορίες που μας κάνουν να γελάμε, αφήνοντας πάντα πίσω τους δόσεις αλήθειας για τη ζωή.” Το Σάββατο 20/6, και ώρα 18:00, για μικρούς και μεγάλους! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο:
      https://www.flabouri.gr/2020_06_20-afigisi_paramithion/
Καλοκαιρινές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 13-14/06/2020Διάστημα: Παρατηρώντας τον καλοκαιρινό ουρανό με το δικό μας τηλεσκόπιο!